Нападателят на Ювентус Пауло Дибала започна отлично сезона в Серия

...
Нападателят на Ювентус Пауло Дибала започна отлично сезона в Серия
Коментари Харесай

Трансферът на Дибала в Реал зависел от Роналдо

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала стартира чудесно сезона в Серия А, отбелязвайки 10 гола в първите шест мача за „ остарялата госпожа “. Въпреки че трансферният прозорец в Европа затвори преди по-малко от месец, страхотната форма на аржентинеца накара водещите клубове на Стария континент още веднъж да погледнат към Торино и в частност Дибала.

В Италия към този момент пишат, че Реал Мадрид ще направи съществено предложение на Ювентус за Дибала през идващото лято. Апетити към техничаря има и от британския Манчестър Юнайтед.

Ювентус: Не можем да създадем нищо, в случай че Дибала реши да напусне

Италианското издание Calciomercato написа, че решителен фактор за една възможна договорка би бил водачът на Реал Кристиано Роналдо.

Договорът на португалецът с „ кралете “ изтича през 2021 година, когато той ще бъде на цели 37-години. Именно заради тази причина, от клуба към момента не са сигурни дали ще напират за нов договор с Роналдо. Ако обстановката се развие по сходен метод, то от испанския клуб ще създадат всичко допустимо да си обезпечат подписа на Дибала, който ще би трябвало да замести Кристиано в редиците на „ белия балет “.

Италиански политик: Ще заведа Дибала в Северна Корея?

Годишната заплата на Дибала в отбора на „ остарялата госпожа “ е в размер на 7 млн. евро, която надали би представлявала компликация за испанския исполин.

Въпреки спекулациите, от Ювентус са безапелационни, че няма да се разделят с една от най-големите си звезди, без значение от цената на офертите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР