Нападателят на Якуб Швиерчок официално премина под наем в полския

...
Нападателят на Якуб Швиерчок официално премина под наем в полския
Коментари Харесай

Официално: Пяст Гливице представи нападател на Лудогорец

Нападателят на Якуб Швиерчок публично мина чартърен в полския и бе показан с фланелката на тима.

Швиерчок ще играе чартърен в отбора от родината си през сезон 2020/21, а още преди два дни спортният шеф в Лудогорец Георги Караманджуков показа, че ще има и алтернатива за закупуването му.

Швиерчок прекара две години и половина в Разград като осъществя 36 гола в 82 мача, само че по този начин и не можа да се пребори за титулярно място в конкуренцията на Клаудиу Кешеру.

„ Много съм благополучен, че ще съставлявам Пяст през този сезон. Намирам се в добър тим, воден от добър треньор. Знам, че по време на тази година ще мога да се развия още повече “, показа 27-годишният нападател.

За Швиерчок това ще е втори престой в Гливице. В същия тим той игра чартърен от Кайзерслаутерн през сезон 2012/13, само че тогава записа единствено един мач.

„ Щастливи сме, че Якуб Швиерчок се причисли към нашия тим. Благодарение на този трансфер конкуренцията в тима ще се увеличи, изключително измежду нападателите. Вярвам, че през идния сезон Куба ще потвърди своите голмайсторски умения, които без подозрение има. Всички знаят неговите преимущества и ги е потвърдил в предходните си тимове “, разяснява спортният шеф на Пяст Богдан Вилк. efbet Лига 2 кръг, петък 14 август  Лудогорец 3:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР