Нападателят на ЦСКА-София Али Соу няма да премине в Ал

...
Нападателят на ЦСКА-София Али Соу няма да премине в Ал
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" отказа да продаде Али Соу в Египет

Нападателят на " ЦСКА-София " Али Соу няма да премине в " Ал Ахли ", макар интереса от египетския клуб. Пред изданието FilGoal основният управител на българския клуб Стойчо Стоилов съобщи, че от " Ал Ахли " е имало питане за гамбийския нападател, само че не и оферта. Освен това треньорът Милош Крушчич не се е съгласил да се раздели със Соу. Според информации на египетски медии, от " Ал Ахли " са били подготвени да платят 4 млн. евро за футболиста.

" Имаше питане от " Ал Ахли " в последните часове. Но треньорът ни потвърди, че не желае да се разделя със Соу. Това е позицията на клуба. Нямам информация за наличието на представител на " Ал Ахли " в България за договаряния с нас за трансфер на Али Соу (б.ред. - каквато информация се появи в Египет) и не можем да разясняваме никакви основни детайлности, тъй като това, което получихме от " Ал Ахли ", беше единствено питане за желанието ни дали бихме го продали ", съобщи Стоилов.

По-рано през днешния ден от " ЦСКА-София " излязоха с позиция, в която бе оповестено, че Соу остава на този стадий в тима.  " Истината е, че при нас до момента са постъпили три доста мощни предложения за негов трансфер. Интересът от страна на задгранични клубове е логически и предстоящ, само че пред управлението на ЦСКА не стои на дневен ред разлъка с футболиста непременно. Али Соу е главен и доста значим играч за нашия тим и ние разчитаме на него, с цел да реализираме задачите си този сезон ", оповестиха от клуба.

Самият Соу сега тренира с " ЦСКА-София " на лагера в Турция. На тръгване там той съобщи: " За момента не мога да кажа нищо за мой трансфер. Има някакви клюки, само че аз съм в ЦСКА и би трябвало да мисля единствено за този клуб. Тук съм и избирам да остана ".

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР