Нападателят на сенегалския национален отбор Садио Мане ще премине специални

...
Нападателят на сенегалския национален отбор Садио Мане ще премине специални
Коментари Харесай

Нагелсман: В Сенегал искат Мане да играе, но не е ясно дали ще може

Нападателят на сенегалския народен тим Садио Мане ще премине специфични медицински проби в Германия, които ще дефинират дали ще може да взе участие на Мондиал 2022. Футболистът на Байерн Мюнхен е включен в състава на африканския отбор за Световното състезание в Катар, само че към момента не се знае дали ще облече екипа на Сенегал за шампионата през ноември и декември. 

30-годишният Мане получи контузи в десния крайник по време на дуела на Байерн Мюнхен против Вердер Бремен във вторник вечерта, когато " алените " завоюваха с 6:1. Очаква се нападателят да бъде тестван в идващите 10 дни.

" Ще забележим в идващите дни по какъв начин върви възобновяване му. В сенегалския тим в действителност желаят той да играе, само че това към момента не е изцяло ясно. Важно е какво става с него. Ако не може да се оправи, просто няма да взе участие. Без значение от желанието на Футболната асоциация на Сенегал. Това са обстановки, при които всичко е извънредно характерно и спортната страна няма огромно значение ", съобщи старши треньорът на Байерн - Юлиан Нагелсман, пред медиите.

На 21 ноември Сенегал ще играе против Нидерландия в първия си мач от група " А " на Мондиал 2022. Останалите противници на африканците в груповата фаза са домакинът Катар и Еквадор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР