Нападателят на Пачука Джени Ермосо бе викната отново в националния

...
Нападателят на Пачука Джени Ермосо бе викната отново в националния
Коментари Харесай

Джени Ермосо бе повикана в националния отбор за първи път след скандала с Рубиалес

Нападателят на Пачука Джени Ермосо бе викната още веднъж в националния тим на Испания за идните срещи от шампионата Лига на нациите против Италия и Швейцария. Така тя попада за първи път в групата от успеха над Англия с 1:0 на финала на Световното състезание за дами.


След този въпросен дуел за трофея, Ермосо бе целуната по устните от към този момент някогашния президент на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес по време на церемонията по награждаване – деяние, което тя отхвърли да е било по взаимно единодушие. Инцидентът провокира митинги и апели за оставката на Рубиалес – нещо, което той в началото отхвърли да направи. В последна сметка, Рубиалес се отдръпна от поста предишния месец.

Ермосо остана отвън първия състав, избран от новия селекционер Монтсе Томе, която застана отпред на испанките след освобождението на Хорхе Вилда. „ Последният път, в който дефинирах състава, обясних за какво не съм я повикала, само че след лагера двете говорихме. Може би това отвори вратата за спекулации, само че оня път нямаше проблем с нея. Не я повикахме, тъй като счетохме, че това е най-хубавото за нея. Забелязах подобрението при Джени. Развълнувани сме да я забележим, нейното завръщане към тренировки и това да стартираме да мислим за бъдещето, като нашата цел е да бъдем на Олимпийските игри “, разяснява Томе на конференция.

Испания сега е лидер в групата си с две победи от две срещи и ще търси класиране на финалите. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР