Нападателят на МиланЗлатан Ибрахимович получи повиквателна от селекционера на националния

...
Нападателят на МиланЗлатан Ибрахимович получи повиквателна от селекционера на националния
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович получи повиквателна за националния отбор на Швеция след година отсъствие

Нападателят на МиланЗлатан Ибрахимович получи повиквателна от селекционера на националния тим на Швеция Яне Андерсон. 41-годишният футболист е в състава, който бе определен от треньора за идните квалификации за Евро 2024 против Белгия (24 март) и Азербайджан (27 март). Ветеранът се завръща в националния отбор след едногодишно неявяване. Той бе за последно национал на 29 март предходната година в мача против Полша.

“Златан към този момент направи три появи за Милан, като се усеща подготвен и в прилична форма, макар че го нямаше дълго време. Дори да не може да бъде титуляр, той е кадърен да даде доста на тима като персона и водач. Най-вече на терена, само че също по този начин отвън него ”, разяснява Андерсон.

Ибрахимович се завърна в игра за Милан против Аталанта след 200 дни, в които се възстановяваше след интервенция. За Швеция той има 121 мача и 62 гола, като е водещ голмайстор на отбора за всички времена.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР