Нападателят на Милан Златан Ибрахимович отнесе няколко обиди от привърженици

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович отнесе няколко обиди от привърженици
Коментари Харесай

Ибрахимович не трепна при тежки обиди в Белград

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович отнесе няколко обиди от последователи на Цървена звезда, само че резервира самообладание и не им отвърна по никакъв метод. Това се случи по време на мача сред двата отбора от 1/16-финалите в Лига Европа в четвъртък. Ибра остана неизползвана запаса и беше заел място на трибуните зад скамейките, където стоят тези футболисти след експлоадирането на пандемията.

На метри зад него пък се намираха почитатели на Звезда, които започнаха да хулят 39-годишния голмайстор. Бащата на Златан е босненец, а майка му е хърватка, което наподобява дразнеше ултрасите. От записи се чува по какъв начин те го наскърбяват с типични сръбски псувни, като се употребява думата “balija”, което е диалект за мохамеданин от Босна и Херцеговина.

Освиркан беше и хърватският нападател на Милан Марио Манджукич, като това ясно си пролича при промяната му към края на срещата.

Двубоят на “Райко Митич” в Белград приключи 2:2, като домакините изравниха в последната минута. Реваншът в Милано е на 25 февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР