Нападателят на Милан Оливие Жиру призна, че футболистите на тима

...
Нападателят на Милан Оливие Жиру призна, че футболистите на тима
Коментари Харесай

Жиру: Не знаехме какво да правим след първия гол на Наполи

Нападателят на Милан Оливие Жиру призна, че футболистите на отбора " не са знае дали да нападат или да се пазят " след първия гол на Наполи в дербито сред двата отбора в неделя вечер в италианската Серия А.

Гостуващият Милан поведе с 2:0 след две попадения на Жиру до 31-ата минута, само че домакините от Неапол изравниха за 2:2 с голове през второто полувреме в 50-ата и 63-ата минути.

Оливие Жиру пък изглеждаше сърдит от решението на старши треньора на миланския гранд Стефано Пиоли да го размени в 81-ата минута и не скри раздразнението си в изявлението си пред DAZN след срещата, повтаряйки същото и пред клубната телевизия Milan TV.

" На почивката си казахме, че би трябвало да бъдем подготвени, тъй като те ще покажат друга игра през второто полувреме. Увереността им набъбна откакто означиха първия си гол, а ние не знаехме дали да нападаме или да се пазиме. Разочарован съм ", съобщи 37-годишният Жиру.

Милан няма победа в последните си три мача във всички шампионати, губейки от Ювентус и Пари Сен Жермен, плюс равенството против Наполи. Тимът е трети във краткотрайното класиране в Серия А с 22 точки, на 3 от водача Интер и на 1 точка от втория Ювентус след 10 кръга от шампионата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР