Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку призна, че той и

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку призна, че той и
Коментари Харесай

Лукаку: Пари Сен Жермен е фаворит срещу нас в Шампионската лига

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку призна, че той и съотборниците му се показват доста по-добре под управлението на Оле Гунар Солскяер, само че това към момента не значи, че "червените дяволи " са любимец против Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Юнайтед приема първенеца на Франция идния вторник в първи мач от осминафиналите на шампионата.

"За мен ПСЖ е любимец, само че ни ще бъде готови добре за този мач и може да ги изненадаме. Знаем, че излизаме против един доста добър състав, който за мен е главен кандидат да завоюва шампионата. Когато видите какви играчи има в тима им и с какъв брой добър треньор разполагат, разбирате, че ни чака доста сложен мач ", сподели Лукаку пред френския Канал+.

Manchester United striker Romelu Lukaku to Canal +: "At training we are constantly saying Paul looks so happy... Everyone is smiling more. " https://t.co/xPTQUB0Ijp
— Get French Football News (@GFFN) February 4, 2019
Белгиецът разкри още, че атмосферата в съблекалнята е доста по-добра след раздялата с Жозе Моуриньо през декември.

"От раздялата с Моуриньо настроението се промени, много по-положително е. По време на мачовете се виждат усмивките на играчите и всичко се получава доста добре за нас, тъй че би трябвало да продължим по същия метод. Печелим от това. Най-голяма е смяната у Погба, който не смъква усмивката от лицето си даже по време на подготовка. Всички в тима имаме предпочитание да се потвърдим пред треньора и да спечелим доверието му. Знаем с какви благоприятни условия разполага всеки от нас и по какъв начин може да играе, само че не забравяме, че ние сме на първо място тим ", сподели още Лукаку.

Преди семейството на ПСЖ, Манчестър Юнайтед гостува на Фулъм в мач от Висшата лига.
Премиър лийг 24 кръг, вторник 29 януари  Манчестър Юнайтед 2:2краен резулат  Бърнли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР