Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, както повечето футболисти, има

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, както повечето футболисти, има
Коментари Харесай

След катастрофата: Рашфорд ще се вози в супер лукс

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, както множеството футболисти, има огромна пристрастеност към колите, а в този момент си купи нова, която меко казано стопира дъха.

Рашфорд катастрофира с Rolls Royce Wraith предходната седмица, тъй като караше с превишена скорост на сектор от пътя, където ограничаването на скоростта беше единствено 50 км/ч.

Английският национал претърпя конфликт, беше доста разтресен, само че за благополучие не пострада съществено и е в положително положение. Полицията и службите за незабавна помощ незабавно дойдоха на мястото, само че Рашфорд не беше откаран в болница.

Не след дълго Рашфорд реши да си купи Mercedes-Benz Vito Maybach. Микробусите не са нормалните транспортни средства за футболисти, които избират спортни коли, само че Рашфорд си купи доста специфичен модел.

Луксозният ван на Рашфорд коства над 200 000 евро, като цената е оправдана от външния тип на возилото, изключително от вътрешната страна, само че и от нещата, които съдържа.

Освен кожена тапицерия и дървени детайли, микробусът на Рашфорд е изцяло оборудван, с голяма плазма, охладител, прикрит в подлакътника, има и звезден таван. Това са единствено част от характерностите.

Между другото Рашфорд неотдавна подписа нов контракт с Манчестър Юнайтед с доста по-висока заплата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР