Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо възнамерява да напусне английския

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо възнамерява да напусне английския
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо иска да напусне Манчестър Юнайтед преди първия кръг на Висшата лига

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо има намерение да напусне британския клуб преди първия кръг от Висшата лига на Англия, оповестява испанското издание AS.

Според източника опитите на сътрудника на 37-годишния португалец Жорже Мендеш да откри нов клуб за своя клиент към момента не са довели до стремежи резултат.

Това значи, че най-вероятно нападателят ще стартира сезона в Манчестър Юнайтед, макар нежеланието му да остане. Самият състезател към този момент е декларирал претенциите си да се състезава за отбор, който взе участие в Шампионската лига.

Нито един от клубовете, към които сътрудникът на португалеца се е обърнал, не е показал необикновен интерес към клиента му: Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен, Барселона, Наполи, Челси.

През предишния сезон Кристиано Роналдо осъществя 24 гола и направи 3 асистенции в 39 мача за Манчестър Юнайтед във всички шампионати. Договорът на нападателя с клуба е до 30 юни 2023 година.

На 7 август (неделя) Манчестър Юнайтед ще играе против Брайтън на “Олд Трафорд” в мач от първия кръг на Висшата лига.

Новият управител на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг изрази вяра Кристиано Роналдо да остане в отбора и през идващия сезон. Треньорът се надява, че ще може да разчита на звездния футболист.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР