Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изрази съжаление, че Норвегия

...
Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изрази съжаление, че Норвегия
Коментари Харесай

Холанд съжалява, че няма да играе в Катар

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изрази страдание, че Норвегия няма да играе на международното състезание в Катар, само че ще употребява идния месец отмора, с цел да се възвърне след тежкия старт на сезона във Висшата лига на Англия.

22-годишният Холанд дойде в Манчестър това лято от немския Борусия Дортмунд и към този момент вкара 23 гола в 17 мача за новия си тим, в това число 18 попадения в 13 срещи в шампионата на Англия. С представянето си той затвърди реномето си на един от най-стръвните нападатели в света, само че макар тези му качества, това не съумя да помогне на Норвегия да се класира за Мондиала за пръв път от 1998 година насам.

" Искаше ми се да играя на Световното състезание. Но действителността е, че няма да мога да го направя. Сега ще употребявам времето, с цел да дам отмора на тялото и съзнанието си, след което стартирам да упражнявам още веднъж ", сподели Холанд пред кореспонденти.

" В тренировките няма да се концентрирам върху нищо особено. Първите ми няколко месеца в Сити бяха задоволително положителни, тъй че няма какво доста да трансформирам. Просто желая да се приготвя за втората половина от сезона и да бъда на линия за първия мач след почивката ", сподели още той.
Холанд си сложи за цел и класиране с Норвегия на идващото европейско или международно състезание.

" Най-значимото нещо, което можем да създадем, е да се класираме на Световното състезание или на Европейското. Това е моята цел с националния тим. Знам, че ще бъде мъчно, само че се надявам един ден това да се случи и аз да мога да играя на подобен конгрес ", добави той.

Норвежкият таран уточни и четирите тима, които съгласно него имат най-сериозни шансове да завоюват международната купа - Бразилия, Англия, Аржентина и Франция.

" Не мога да посоча единствено един любимец, тъй като има доста положителни тимове, само че считам, че тези четири са с най-хубавите шансове ", приключи футболистът на Манчестър Сити.

Световното състезание в Катар ще се организира от 20 ноември до 18 декември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР