Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю даде интервю за клубния сайт

...
Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю даде интервю за клубния сайт
Коментари Харесай

Кешерю хвали България пред Франция в битката с COVID-19, каза: Цялата страна е с Лудогорец в Европа

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю даде изявление за клубния уебсайт на Нант, където игра сред 2003-а и 2008 година.

" За да бъда почтен с вас, мисля, че България беше най-хубавото допустимо място през този интервал. Бях в положение да напущам дома си доста постоянно, с цел да отида да тичам. Правех го в подготвителния център. Бягах по 14 километра дневно, шест пъти в седмицата. Парковете бяха отворени, тъй че можеше да се разхождам самичък, а не с други хора, само че беше доста прелестно. В момента доста неща се отвориха още веднъж, да вземем за пример терасите на заведенията за хранене. В началото в действителност трябваше да ограничим пътуванията си. Но като се видя, че има по-малко случаи в страната, ограниченията станаха по-гъвкави “, сподели Кешерю.

Преди три седмици 33-годишният нападател подписа контракт за още две години с разградчани.

„ Много съм благополучен да продължа кариерата си в Лудогорец. В клуба съм от пет години и усещам, че съм роден тук. Мисля, че със съотборниците ми има какво още да дадем на Лудогорец. Това, което в действителност одобрявам е да има напън и да се чака всеки мач да бъде извоюван. България в действителност открива интереса си към футбола. През уикендите играем пред 2000 души, в Лига Европа може да съберем 8000, а в Шампионската лига съвсем 30 000 фенове участват на нашите дуели. Цялата страна е с нас в евротурнирите, тъй като ние я представляваме на европейската сцена “, сподели румънецът.

В момента румънския национал приготвя дипломите си. Нападателят приказва пет езика, а математиката постоянно е била увлекателна за него. Попитан за бъдещето си, Кешеру дава отговор:

" Вярно е, че от доста млада възраст обичам математиката, само че и непознатите езици. Говоря пет. Искам да съчетавам всички неща, които одобрявам и да продължа с треньорска кариера. Вече започнах да приготвям дипломите си и желая да последвам стъпките на Серж льо Дизе (б.а. някогашен състезател на Нант, който по-късно стана треньор) ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР