Нападателят на Лудогорец, Клаудиу Кешеру, сподели впечатленията си след равенството

...
Нападателят на Лудогорец, Клаудиу Кешеру, сподели впечатленията си след равенството
Коментари Харесай

Кешеру: Ще е уникално, ако достигнем до групите на ШЛ

Нападателят на Лудогорец, Клаудиу Кешеру, показа усещанията си след равенството 1:1 на "орлите " против румънския първенец Клуж във втората контрола на отбора за предсезонната подготовка.

Стрелецът показа, че задачата е Шампионска лига, само че в случай че не се получи влизането там, то и класиране в Лига Европа би било задоволителен резултат.

„ Труден мач. Преди да стартираме мача подготовката беше неповторима. В автобуса опитахме да създадем сауна. Искахме да създадем мощен и сериозен мач и да играем по метода, по който би трябвало да изглеждаме на 7-ми юли “, стартира стрелецът.

„ Клуж са на същата фаза на подготовката. Там постоянно има напрежение, 4 следващи пъти са първенци на Румъния. Много забавна контрола беше за мен, в която успяхме да създадем неща, които правихме на подготовка. Усетих, че дистанцията беше положително, с цел да изстрелвам “.

„ Малко сме изморени, само че в действителност се усещаме сносно. Ще опитаме да влезем в Шампионската лига. Ако се получи, ще е неповторимо, само че в случай че не – Лига Европа ще е отлично. Имаме потребност от още време, с цел да се съберем всичко и да сме подготвени. Важно е в този момент да забележим кои най-бързо са подготвени, до момента в който другите наберат скорост последователно. Така ще се опитаме да нападаме европейските клубни шампионати “.

„ Опитахме се да се приспособяваме към съперниците. Трябва да чувам треньора и да извършвам. Не мога да мисля единствено за себе си, а би трябвало да давам непрекъснато варианти на хората към мен “, приключи Кешеру.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР