Нападателят на Лудогорец – Кирил Десподов, също отказа да коментира

...
Нападателят на Лудогорец – Кирил Десподов, също отказа да коментира
Коментари Харесай

Десподов не поиска да коментира съдията

Нападателят на Лудогорец – Кирил Десподов, също отхвърли да разяснява съдийството от мача с Рома. Разградчани изгубиха с 1:3 в Рим след две дузпи и анулиран гол за „ орлите ” през втората част. Гостите също приключиха мача в числено понижен състав след червен картон на Вердон.

„ Започнахме мача доста добре. Отборът на Рома оказа огромен напън при започване на второто полувреме и с две дузпи съумяха да извърнат резултата. Като цяло си разделихме по едно полувреме. Не съм виждал Лудогорец да рита топката. Ние постоянно играем със самочувствие. Още преди да дойдем тук споделих, че ще се надиграваме с тима на Рома. Мисля, че успяхме в доста случаи да ги надиграем, да изнесем добре топката и да създадем положения. За страдание обаче съумяха да ни вкарат три гола. Няма смисъл да разясня съдията. Трябва да си гледаме нашата игра и какво да подобряваме. И да разясняваме съдията, няма да върнем мача, няма смисъл ”, разяснява Десподов.

„ Анализът би трябвало да го направи треньорът. Той е индивидът, който носи отговорност. Ние сме на терена и вършим това, което получаваме като инструкции. Няма смисъл да разясня, мога да разясня единствено моята игра ”, сподели още нападателят, който се появи на терена през второто полувреме.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР