Нападателят на Локомотив (София)Димитър Митков даде интервю пред Sportal.bg, където

...
Нападателят на Локомотив (София)Димитър Митков даде интервю пред Sportal.bg, където
Коментари Харесай

Димитър Митков: Можем да спечелим купата! Лудогорец е най-високото ниво в България

Нападателят на Локомотив (София)Димитър Митков даде изявление пред Sportal.bg , където " червено-черните " са на лагер. Юношата на Лудогорец е на мнение, че " орлите " ще защитят купата си и изрази религия, че " железничарите " ще завоюват Купата на България.

" Подготовката върви по проект, хванахме хубаво време. Всеки мач излизаме за победа, желая да вкарам допустимо повече голове и да бъда оптимално потребен за тима. Станислав Генчев е извънреден експерт, с него се работи елементарно, резултатите от първия полусезон го демонстрират. Конкуренцията в Локомотив е добра.
 Станислав Генчев: Бих се радвал да стигнем Европа с Локомотив, търсим централен бранител Станислав Генчев: Бих се радвал да стигнем Европа с Локомотив, търсим централен бранител
Лудогорец е най-високото равнище в България, там се търсят най-високите триумфи и не е елементарно, конкуренцията е голяма. Може би не са ми дали задоволително късмет там, само че по този начин са решили. Да, несъмнено, че съм окуражен един ден да се завърна в Разград. Всеки би желал да играе в най-хубавия тим в България. Мисля, че Лудогорец ще отбрани купата си.

Бях чартърен от Лудогорец в ЦСКА 1948 половин сезон, не ми се развиха по най-хубавия метод нещата, само че все пак получих някакъв опит там, който ми е потребен. Не съм играл до момента против отбрана, против която да съм се чувствал беззащитен. Не съм последовател на съответен тим, одобрявам Ерлинг Холанд. Както за почитателите на Локомотив, по този начин и за нас спечелването на купата е огромна упоритост. Вярвам, че ще го реализираме. Нека не престават да ни поддържат ", съобщи Димитър Митков точно на своя 23-и рожден ден.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР