Нападателят на Левски Валери Божинов е дал почти цялата сума

...
Нападателят на Левски Валери Божинов е дал почти цялата сума
Коментари Харесай

Валери Божинов с уникален жест към Левски

Нападателят на Левски Валери Божинов е дал съвсем цялата сума от 15 хиляди лв., която беше нужна за откупуването на последната купа, извоювана от " сините ". Това стана ясно от последната обява на Националния клуб на последователите на Левски. Преди дни те подеха самодейност за връщането на шампионския трофей, който през 2013 година бе разигран на благотворителен търг по време на " Синята Коледа ". През годините звездата неведнъж е давал пари за разнообразни начинания на " сините ", показвайки какъв брой доста обича Левски.

" Шампионската купа от 2009 година е в нашите ръце. НКП върна трофея, който беше извоюван от Георги Иванов, Емил Велев, Даниел Боримиров и компания. Благодарим на едно огромно синьо сърце, което реагира стремително. Валери Божинов даде голяма част от тези 15 000 лв., за което сме му безпределно признателни. Валери за следващ път сподели, че е мъж, на който синята общественост може да разчита. Перфектен, Феноменален, Левскар! ", написаха от Националния клуб на последователите на Левски.
" Купата за нас е чест! Трофеят от 2009 година се завърна вкъщи. Спечелиха го Гонзо, Бижутера Йовов, Гошо Петков, Живко Миланов, Дарко Тасевски, Владо Гаджев, Жоаозиньо, Зе Соареш, Жоро Христов и другите момчета. Tреньорът господин Емил Велев и шефът господин Даниел Боримиров. Трябва да почитаме историята и тези, които са я писали. Браво на почитателите, че я откриха и помогнаха да я върнем вкъщи. Моят принос е дребен, само че привилегията да бъда част от Левски е голяма. Купата за нас е чест... ", написа Божинов, публикувайки фотография на скъпия трофей.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР