Нападателят на Левски - Станислав Костов получи наградата си за

...
Нападателят на Левски - Станислав Костов получи наградата си за
Коментари Харесай

Станислав Костов: Не ми е фикс идея да напусна Левски, на Герена се чувствам много добре

Нападателят на Левски - Станислав Костов получи премията си за футболист на 28-ия кръг в Първа лига. Стрелецът получи наградата си на специфична конференция, по време на която за следващ път разгласи, че на драго сърце би извършил до дъно договорните си взаимоотношения със " синия " клуб.

Националът добави, че за него не е фикс концепция да заиграе в тим от чужбина. Костов счита, че разликата сред Левски и Лудогорец не е толкоз огромна и чака забавно дерби сред двата отбора в неделя.
 Сега разбрахте ли за какво Мъри Стоилов не желае да се връща в Левски?
Сега разбрахте ли за какво Мъри Стоилов не желае да се връща в Левски?

Къде са вложенията в базата и стадиона?

" Дано стигна по-нагоре. Аз съм подвластен от моите сътрудници. Те ми подават, аз въвеждам . Радвам се, че оказвам помощ на Левски. Дано продължа по този начин и да се развъртвам като футболист. Не мисля, че разликата с Лудогорец е толкоз огромна. Биха ни преди месец, само че се надявам, че след три дни, ни ще създадем по-силен мач. Надявам се да сме си взели поука и да се представим по-добре против тях. Няма да има кой знае каква разлика, че ще играем на стадион " Васил Левски ". Разликата е, че на " Георги Аспарухов " не побеждаваме, а на Националния стадион го вършим ".
 Левски и ЦСКА вадят български паспорти на свои съществени футболисти
Левски и ЦСКА вадят български паспорти на свои съществени футболисти

Грандовете зависят от вицепрезидента на страната - Илияна Йотова

" Има колектив, сплотени сме, оказвам помощ си . Последния мач се видя, всички се сбихме, дадохме всичко от себе си, показахме борба и темперамент , и показахме, че сме един тим ".

" Аз почтено да кажа, не съм мислил какво ще стане след края на сезона . Чувствам се добре в Левски, по тази причина зимата отхвърлих да напусна. Не ми е фикс концепция да напусна . Не знам какво ще стане лятото. Щастлив съм, хората ме почитат . Бих си извършил контракта с Левски до края с голямо предпочитание ", продължи голмайсторът.

" Мечтая за Интер, но няма да стигна до там . Вече не съм на 20 години, тъй че ще забележим ", сподели благоевградчанинът. " Да. Фен на Интер съм. Икарди си потегля, може да ме вземат, ще им пиша ", хумористично приключи Костов.
 Срещу Лудогорец методът би трябвало да е
Срещу Лудогорец методът би трябвало да е " сините в офанзива "

С футбол вид " люлеене " не става
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР