Нападателят на Коринтианс Жо беше избран за най-добър футболист на

...
Нападателят на Коринтианс Жо беше избран за най-добър футболист на
Коментари Харесай

Футболист №1 в Бразилия: Оставих пиенето и вече съм друг човек

Нападателят на Коринтианс Жо беше определен за най-хубав футболист на приключилия през вчерашния ден шампионат на Бразилия. 30-годишният стрелец заби общо 18 попадения и подели голмайсторския приз с Енрике Доурадо от Фламенго, като имаше главен принос за купата на Коринтианс.

В изявлението, откакто получи премията си, някогашният футболист на ЦСКА (Москва) и Манчестър Сити, показа, че се надява да попадне в състава на Бразилия за Мондиал 2018.
Jô o Primeiro artilheiro do @Corinthians em Campeonatos Brasileiro! pic.twitter.com/wNyvtP3fGI
— FIEL Online (@fielonline) 4 декември 2017 година “Сигурен съм, че с качествата си мога да съм доста потребен на тима. Вече съм различен човек - не пия алкохол, не купонясвам. Превърнах се в водач. Промених се, откакто жена ми ме напусна, а почитателите на Атлетико Минейро непрекъснато ме обиждаха. Личният живот и кариерата ми бяха стигнали дъното. Тогава взех решение, че е време да направя нещо”, призна Жо.

“Когато нашият спонсор предложи да изпием по бира след шампионския мач, отхвърлих. Не желаех да наподобявам акто двуличник. Съжалявам, че пропуснах шанса си да се осъществявам в Европа. Повече няма да повторя старите грешки”, уверен е нападателят, който игра на Стария континент още за Евертън и Галатасарай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР