Нападателят на италианския Специя Андрей Гълъбинов ще започне утре като

...
Нападателят на италианския Специя Андрей Гълъбинов ще започне утре като
Коментари Харесай

Гълъбинов се надява да вкара гол на Италия

Нападателят на италианския Специя Андрей Гълъбинов ще стартира на следващия ден като титуляр в мача на България против Италия, втора среща за нашите от група С на Световните квалификации за Катар 2022.

" Контузията ми не е сериозна. Просто реакция на тялото от изтощеност. Направихме резонанс, само че няма нищо съществено. Решихме първия мач да го пропусна, с цел да бъда на равнище за втория, съобщи Гълъбинов на конференцията през днешния ден. След това той приказва за миналия мач с Швейцария, в който не съумя да вземе присъединяване.

" Не мисля, че цялата неточност за това, което видяхме, е на старши треньора. Три дни работа са в действителност доста малко време, с цел да се противопоставиш против тим, който е граден 7 години. Влязохме малко страхливо в мача, само че през второто полувреме имаше доста добра реакция. И след мача видях в лагера, че нямаше унили хора, а всички говореха, че имаме още два мача.

" Да, мачът с Италия е малко по-специален мач за мене. От 15 години съм там, там е предходна кариерата ми напълно.$

Попитан дали е бил афектиран от обстоятелството, че при предходните треньори не е бил викан в тима, той сподели: Не обичам да приказвам за предишното, то си остава там. Трябва да продължим напред. За мене е чест да съм тук, в тима. Аз съм си българин. Неприятно беше, че не съм в листата преди, само че не е било мое решението. Сега съм благополучен да бъда в отбора и ще дам най-хубавото от себе си.

На въпрос дали чака конфликта с вратаря Донарума и дали може да му вкара гол, Гълъбинов отговори: Много мощен вратар, един от най-силните. Ще се опитаме да му вкараме и аз особено. Но няма да разчитаме на тяхното подценяване, в случай че има такова, а ще си играем нашата игра.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР