Нападателят на Германия Томас Мюлер ще е на линия за

...
Нападателят на Германия Томас Мюлер ще е на линия за
Коментари Харесай

Томас Мюлер: Чакаме с нетърпение мача с Англия

Нападателят на Германия Томас Мюлер ще е на линия за осминафиналния конфликт от Евро 2020 против Англия във вторник, макар че има проблем с коляното, поради който не беше титуляр в последния мач на Бундестима от груповата фаза против Унгария.

" Ако имаше проблем, нямаше да упражнявам през днешния ден. Тази контузия не ми прави проблем и аз съм задоволително умел, с цел да се оправя с нея. Убеден съм, че няма да има проблем за вторник ", разяснява играчът на Байерн (Мюнхен) след днешната подготовка на Германия.

31-годишният Мюлер и четири години по-възрастният вратар Мануел Нойер са единствените играчи на Германия от популярната победа над Англия на Мондиал 2010, които към момента са в отбора. " Победихме Англия през 2010, това няма нищо общо с вторник, само че ни дава хубаво възприятие. Чакаме с неспокойствие да изиграем този огромен мач с Англия. И двата тима имаха безапелационни мачове в групите, само че и такива, след които бяха подложени на критика. Надявахме се да се представим по-добре против Унгария, само че в този момент стартират елиминациите ", разяснява нападателят.
Двубоят сред Англия и Германия ще се играе на стадион " Уембли " във вторник, 29 юни, от 19:00 часа българско време.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР