Нападателят на Георги Минчев води преговори с турския втородивизионен Коджаелиспор,

...
Нападателят на Георги Минчев води преговори с турския втородивизионен Коджаелиспор,
Коментари Харесай

1 милион? Локо иска и не получава доста по-малко за Минчев

Нападателят на Георги Минчев води договаряния с турския втородивизионен Коджаелиспор, настояват няколко издания в южната ни съседка. Сумата обаче, която желае управлението на клуба за правата му, е надалеч от по-рано упоменатата 500 000 евро. Толкова се твърдеше, че ще заплати полският Шльонск Вроцлав за 26-годишния футболист.
Според уеб страницата kocaelikoz.com от Локомотив желаят 200 000 евро, само че турците не са подготвени да броят тази сума и са се насочили към различни имена. Според друго издание в Турция Коджаелиспор се е обърнал към българина, откакто им е поискана висока цена от Гиресунспор за сенегалеца Ибрахима Балде.
Трети уебсайт - ozgurkocaeli.com.tr, написа, че управлението на турския клуб е направило повече от една оферта към " смърфовете ", само че всички са били много под желаната от тях сума. Иначе българинът е приоритет на треньора Мехмет Алтъпармак. Към дата 02.02.22 година информацията е, че договарянията с Локо (Пд) не престават.
През сезона дотук Минчев е отбелязал 9 гола в 19 мача. Досега като настоящ претендент за подписа му се смяташе полският Шльонск.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР