Нападателят на ФК ЦСКА 1948 и голмайстор на дублиращия отбор

...
Нападателят на ФК ЦСКА 1948 и голмайстор на дублиращия отбор
Коментари Харесай

Нападател на ФК ЦСКА 1948 изненада децата на 6-то Помощно училище навръх първия учебен ден

Нападателят на ФК ЦСКА 1948 и голмайстор на дублиращия тим на " армейците " във Втора лига - Валентин Йосков, посети столичното 6-то Помощно учебно заведение в първия образователен ден.

Йосков зарадва малчуганите дружно с талисмана Арми и екипа на клуба. Всичките близо 100 възпитаници получиха специфични подаръчни пакети от ФК ЦСКА 1948 по случай 15 септември, включващи детска тениска, тетрадка и химикал на столичани.

Най-нетърпеливите хлапета облякоха своите нови фланелки мигновено, като една от " звездите " на програмата - дребната Виктория, даже извърши с горделивост няколко песни пред всички посетители с алената си тениска с лъвчето Арми.

" Блещукащите щастливи детски очи ни потвърдиха за следващ път значимостта на сходни начинания. Децата прегърнаха неведнъж Йосков и Арми и им отвърнаха с доста усмивки и обич.

От своя страна нападателят си замени по няколко паса с искащите, а Талисманът ни за следващ път беше съществена атракция, като фотосите с него не спираха!

Всички родители и учители на събитието пък получиха специфични предложения, с които изцяло гратис да заемат места на трибуните за идния дуел на ЦСКА против Септември от 11-ия кръг на efbet Лига в петък (16.09) от 19:30 ч. на стадион " Витоша ".

ЦСКА е непобеден вкъщи през този сезон в елита. " Армейците ", водени от старши треньора Любослав Пенев, надделяха в семейства Левски, Ботев (Враца), Локомотив (София) и Берое и записаха тъждество против първенеца Лудогорец.

ЦСКА ще продължава в идващите месеци да изненадва децата в столичните учебни заведения. През предходната образователна година посетихме поредно Центъра за специфична просветителна поддръжка " Едуард Сеген " в Надежда, 105 СУ " Атанас Далчев " в Дианабад, 10 СУ " Теодор Траянов " в Младост 1, 191 ОУ " Отец Паисий " в Железница и 202 ОУ " Христо Ботев " в Долни Пасарел.

Можете да ни потърсите на персонални известия към страниците ни в обществените мрежи с оферти коя да бъде идната ни дестинация!

Благодарим на 6-то Помощно учебно заведение за гостоприемството и на всички деца за топлото посрещане!

Пожелаваме ви противоречива образователна година! На добър час ", оповестяват от клуба.
 Ивайло Чочев №1 в шампионата ни по футбол за месец август
Ивайло Чочев №1 в шампионата ни по футбол за месец август

Спечели премия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР