Нападателят на Атлетико (Мадрид) Луис Суарес потвърди, че близкият му

...
Нападателят на Атлетико (Мадрид) Луис Суарес потвърди, че близкият му
Коментари Харесай

Суарес издаде защо Меси има проблеми с адаптацията в ПСЖ

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Луис Суарес удостовери, че близкият му другар и някогашен съотборник изпитва проблеми с акомодацията в настоящия си клуб . Уругвайската звезда призна, че комуникира с аржентинеца всеки ден. Двамата бяха дружно в Барселона в продължение на 6 години.
" Ние поддържаме връзка всеки ден, само че постоянно се опитваме да не приказваме за упования, тъй като сме футболисти и знаем по какъв начин да действаме в такива моменти. Говорим за футбол, за фамилиите ни. Меси ми сподели, че страда доста, играейки в подобен мраз и сняг. Трябва да свикнеш с това, че там е студено, това е несъмнено ", съобщи Суарес пред " TNT Sports ".
Трябва да се знае, че даже в интервала ноември - март в Барселона дневните температури не падат под 14 градуса. Меси е южноамериканец, който от 20 години живее в каталунската столица и, с изключения на гостуванията в Шампионска лига в студените месеци, той рядко се е сблъсквал с минусови температури. Преди две години в Аржентина беше извънредно студено през лятото -
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР