Нападателите на Челси правят много пропуски, тъй като са натоварени

...
Нападателите на Челси правят много пропуски, тъй като са натоварени
Коментари Харесай

Според Тухел работата в дефанзивен план пречи на Челси да вкарва много

Нападателите на Челси вършат доста пропуски, защото са натоварени с огромен брой задания в отбранителен проект, съобщи мениджърът на "сините " Томас Тухел.

Въпреки неувереното показване на играчите в завършващата фаза на офанзивата обаче, германецът не губи религия в техните качества. Челси е водач в класирането и втори по маркирани голове с 31, като изостава по този индикатор само от Ливърпул (39), само че в последния месец, до момента в който таранът Ромелу Лукаку лекуваше в контузия, представянето на съотборниците му в офанзива бе незадоволително. Така в последните си две семейства на Бърнли и Манчестър Юнайтед "сините " насочиха общо близо 50 удара, само че и двата мача приключиха 1:1.
"Мисля, че нападателите ни се стараят. Теният принос към стила ни на игра, който е с висока пресе, е безценен ", съобщи Тухел преди гостуването на Уотфорд в сряда.

"Трябва да оценим това, че когато пред тях се откриват шансове, те постоянно не са оптимално отпуснати. Мисля, че това ни коства прецизността от време на време, само че преди сме вкарвали доста голове. Всички им имаме вяра, тъй като знаем, че те имат класата да вкарват за нас. От нас като треньори зависи да ги сложим в позиция, в която да вкарват доста голове ", изясни Тухел.

Към момента голмайстор на Челси във Висшата лига е десният краен бранител Рийс Джеймс, който има четири попадения. Той обаче е един от тези, които са под въпрос за утрешния мач с Уотфорд, дружно с Жоржиньо и Тимо Вернер. Със сигурност навън за срещата са Бен Чилуел, Матео Ковачич и Н'Голо Канте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР