НАП-Пловдив отново изпълни списъците си с обекти, хванати с нарушения

...
НАП-Пловдив отново изпълни списъците си с обекти, хванати с нарушения
Коментари Харесай

Акциите на НАП в Пловдив продължават! Удариха павилион в Шекера, магазин за играчки също в „черните списъци”

НАП-Пловдив още веднъж извърши описите си с обекти, хванати с нарушавания по закона за налог добавена стойност. Агентите на приходната организация не престават с акциите си под тепетата. И през последния регистриран интервал бяха регистрирани не дребен брой обекти, които по един или различен метод са направили нарушавания.

В „ черните” описи и тази седмица се следят разнородни компании, опериращи в Пловдив и района.

Сред тях е магазин за детски артикули. Обектът се появи в уеб страницата на приходната организация още преди Нова година. Той е бил тестван по време на тематичните акции на Национална агенция за приходите и е било установено съществено нарушаване. На компанията – „ САНИТА-МД” Едноличен търговец бил формиран акт.

Със глоба се е сдобил и павилион за хранителни артикули. Той се намира на улица „ Дилянка” в Шекер махала. Будката е била пригодена за продажба на пакетирани артикули, цигари и други. Агент под прикритие е направил покупка, против която обаче не е получил касов бон. Последвала инспекция, на притежателят – Райна Асенова бил формиран акт. След законовия интервал на сдружението ще бъде връчено наказателното разпореждане.

По ударите на Национална агенция за приходите попадна и сергия на улица „ Младежка”. От дни компанията – „ НИЛЯЙ И ЧИЛЕКИ” ЕООД, стопанисваща обекта, се появи в „ черните списъци” на приходната организация.

Агенти на Национална агенция за приходите са провели акция и отвън Пловдив. В Стамболийски е бил ударен офис, намиращ се на улица Тракия.

В Раковски пък е заловен склад в нарушаване. Обектът на улица „ Петър Богдан” е посетен от данъчни, които по бързата процедура са връчили акт на стопаните на склада.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР