НАП и ЧСИ са наложили възбрана на повече от 160

...
НАП и ЧСИ са наложили възбрана на повече от 160
Коментари Харесай

Жената на Ивелин Михайлов с възбрана на повече от 160 имота

Национална агенция за приходите и ЧСИ са наложили забрана на повече от 160 парцела на Вася Михайлова, дамата на Ивелин Михайлов от " Величие ", с която са във мним бракоразвод от 2015 година насам. Това оповестява от ргрупата BG Elves („ Български елфи " ) на страницата си във Facebook. 

Групата е сметнала размера на парцелите - общо над 440 хиляди кв. м парцели - къщи, дворове, аграрни площи...

„ Съвсем обикновено имущество за фризьорка, която събира от закуски “, разясняват в групата. 

Частният правосъден реализатор е наложил възбраната по дело, водено от банка " Алианц ". Това е станало през март. Национална агенция за приходите са добавили възбраните при започване на август, по проверка, почнала през април - т.е. дори преди изборите през юни. Такава мярка се постанова, когато имуществото не дава отговор на приходите “, пишат още във фейсбук-групата.

Последният парламент сътвори Временна комисия за инспекция на данни за осъществени закононарушения по отношение на активността на Ивелин Михайлов и „ Исторически парк “. В отчета на комисията бяха посочени голям брой нарушавания, включително, че сдружението е финансова пирамида, че акционерите са получавали заблуждаваща информация, принуждавани са да теглят заеми за инвестиция в парка, принуждаване си да сменят адресната си регистрация в село Неофит Рилски преди локалните избори, както и че някои от тях са получавали закани. Имаше инспекции на ДАНС и Национална агенция за приходите.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР