В лицето на Кирил Маричков българската сцена изгуби легенда –

...
В лицето на Кирил Маричков българската сцена изгуби легенда –
Коментари Харесай

Румен Радев: В лицето на Кирил Маричков българската сцена изгуби легенда – рокаджия в сърцето си и аристократ по душа

„ В лицето на Кирил Маричков българската сцена изгуби легенда – рокаджия в сърцето си и благородник по душа. До последния си мирис живя с песента и с любовта на публиката, на която ще липсва. “ Това написа във фейсбук президентът Румен Радев за легендата Кирил Маричков, който умря през днешния ден на 80-годишна възраст.

SafeNews пубикува целия текст без редакторска интервенция.

В лицето на Кирил Маричков българската сцена изгуби легенда – рокаджия в сърцето си и благородник по душа. До последния си мирис живя с песента и с любовта на публиката, на която ще липсва.

Кирил Маричков и „ Щурците “ способстваха за модерното звучене на българската музика, която донесе и духа на смяна в цялото ни общество. А като човек вдъхваше вяра, че музиката ни прави по-добри!

Светла памет!

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

„ Той беше същински мъж. Беше бунтовник и знак по времето на комунизма. “ Това написа във фейсбук Слави Трифонов, след новината за кончината на Кирил Маричков.

„ Българският рок осиротя.Отиде си по този начин, както би трябвало да си отиде всеки рок воин – на сцената!На сцената сме родени и на сцената ще умрем! “ Това написа музикантът Венци Мицов след новината за гибелта на рок легендата.

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР