Наоми Кембъл останала истински огорчена след посещението си в София.

...
Наоми Кембъл останала истински огорчена след посещението си в София.
Коментари Харесай

Летище София започва проверка заради Наоми Кембъл

Наоми Кембъл останала същински огорчена след визитата си в София. Според нея тя е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари, оповестиха английски медии.

На 19 май Кембъл идва у нас за фотосите на реклама. Топ моделът е спряна от униформените, които подложили нея и багажът й на щателна инспекция, преди да я пуснат в страната.

Източници настояват, че 52-годишната манекенка е била " доста смутена " от случилото се и била твърдо уверена, че е селектирана за претършуване тъй като е чернокожа.

" Наоми беше доста смутена. Целият случай й се отрази извънредно. Тя беше на път за вълнуващи фотоси, които очакваше с неспокойствие, само че това малко помрачи престоя й в София ", описа пред " DailyMail " другар на модела.

Персоналът на летище София не отговори на многократните претенции за коментар, означават от изданието. След обявата обаче летищните управляващи обявиха, че съжаляват за преживяваната на Наоми Кембъл и вършат инспекция на случилото се.

" От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме чиновниците на следващия ден, с цел да проучим случая изцяло ", обявиха още представителите на аерогарата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР