Наоми Кембъл е критикувана, че използва твърде очебиен фотошоп. Причината

...
Наоми Кембъл е критикувана, че използва твърде очебиен фотошоп. Причината
Коментари Харесай

Наоми Кембъл разкритикувана за най-лошия фотошоп

Наоми Кембъл е подложена на критика, че употребява прекомерно очевиден фотошоп. Причината бяха фотосите на модела от празненството на Vanity Fair, които Кембъл разгласява в Инстаграм. Същите фотоси, само че без ретуш, са налични във фотобанки, тъй че не беше мъчно да се види разликата.

На фрагментите, оповестени от Наоми, кожата й наподобява по-гладка и светла, лицето й е по-тясно, а носът й е по-тънък. На фотографията в цялостен растеж също се вижда, че фигурата на звездата е леко поправена, по-специално талията.

„ Най-лошият фотошоп, който в миналото съм виждал “, сподели потребителката @monamatt, а коментарът й беше подсилен от съвсем 900 души. Друг коментатор, evakorpa1980, поучава Кембъл да изтрие фотографията: „ Изглеждаш ужасно без фотошоп, не е нужно да ретушираш фотосите си! “ „ Тя е Наоми, само че екипът й не можа да откри положителни фотоси? “ — изумен е потребителят itsvaleryrozo.

В същото време други почитатели вършат похвали на Наоми. " Най-красивата жена на света! ", написа коментаторът ilka_v_g.

Кембъл не е изтрила фрагментите, а нейните представители не са дали отговор на запитванията на пресата.

Телеграм каналът „ Само за никого “ допуска, че топ моделката има комплекси: „ Докато целият свят счита 52-годишната Наоми Кембъл за идеална, тя се оказва недоволна от ширината на талията, носа и размера на главата си. Има своите проблеми. " /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР