Намиращият се в затвора руски дисидент Алексей Навални предупреди Запада

...
Намиращият се в затвора руски дисидент Алексей Навални предупреди Запада
Коментари Харесай

Алексей Навални: Западът отново пада в клопката на Путин

Намиращият се в пандиза съветски отстъпник Алексей Навални предизвести Запада да не прави отстъпки на съветския президент Владимир Путин в спора с Украйна, съобщи ДПА.

Западът още веднъж пада в клопката на Путин, показва съветският опозиционен водач в няколко писма до списание " Тайм ". Навални е на корицата на вчерашния брой на списанието.

" Вместо да пренебрегват този парадокс, Съединени американски щати одобряват дневния ред на Путин и тичат да провеждат някакви срещи. Точно като изплашен възпитаник, който е унизен от различен от горния клас ", показва Навални.

Съединени американски щати и НАТО упрекват Русия, че възнамерява нахлуване против Украйна от месеци. Русия отхвърля това. Вече бяха проведени няколко срещи на високо ниво по настояванията на Москва Западът да ѝ даде гаранции за сигурност.

Според Навални съветският президент се опасява повече от това да не загуби властта, в сравнение с от НАТО наоколо до границите на Русия. За да сплоти страната и елитите, Путин непрекъснато се нуждае от тези крайни ограничения, всички тези войни - действителни, виртуални, хибридни или просто от борби на ръба на войната, каквато виждаме в този момент, написа Навални.

Според него Путин употребява опасността от западни наказания при положение на инвазия в Украйна, като част от тактиката си да избегне превръщането си в цел на лични наказателни ограничения.

Навални сподели, че Съединени американски щати оказват напън върху Кремъл извън, а неговите последователи в Русия оказват напън на Кремъл от вътрешната страна. Според опозиционния водач това може да раздели елитите към Путин.

Навални излежава присъда затвор от няколко години в лагер в Покров, на към 100 км източно от Москва. Той бе задържан преди година на летището в Москва при връщането си от Германия, където бе на лекуване след офанзива с нервнопаралитичното вещество " Новичок ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР