Намиращият се в Изправителна колония-2 в град Покров руски опозиционер

...
Намиращият се в Изправителна колония-2 в град Покров руски опозиционер
Коментари Харесай

В затвора заплашват Навални с усмирителна риза, ако не спре да гладува

Намиращият се в Изправителна колония-2 в град Покров съветски опозиционер Алексей Навални разгласи през днешния ден, че затгворническата администрация го заплашва, че ще бъде комплициран в усмирителна риза и ще бъде хранен принудително, в случай че не приключи гладната си стачка. 44-годишният Навални страда от прищипване на нерв на гръбнака и се постанова оперативна интервенция. Той твърди, че не получава съответна мдицинска помощ и по тази причина стартира гладна стачка.

Днес Навални излезе с дълго изказване на профила си в " Инстаграм ", в което разказва обстановката.

" Тази заран над мен стоеше жена-полковник и говореше: Анализът на кръвта ви свидетелства за съществено утежняване на здравето и за риск. Ако не се откажете от гладната стачка, подготвени сме да преминем към наложително хранене още в този момент.

И по-нататък ми описваше прелестите на насилственото хранене. Усмирителна риза и прочие наслади.

Аз слушах и се връщах в детската градина. На 3 години съм и сходна жена ме принуждава да хапвам варена кокошща. А аз съм целият в сълзи, само че споделям " не ". А дамата също даде обещание да ме нахрани принудително, завит и с вързани ръце.

Но има и огромна разлика. В детската градина инстинктивно разбирах, че нямат право да ме хранят с мерзката варена кокоша кожа. А в този момент просто демонстрирам с пръст буквата на закона и споделям: извинете. Не би трябвало да ме храните принудително. Аз и самичък мога. Това нали е моето обезпечено право: да бъда прегледан от цивилен лекар. Защо отменихте това право точно във връзка с мен и би трябвало да го реализира посредством гладна стачка? 

А отговорът е елементарен, въпреки и от две елементи:

а) те се опасяват, че ще се обясни, че настъпилата загуба на сензитивност в крайниците може би е обвързвана с отравяне. С това, остарялото. Или с някое ново, не бих се учудил.

б) общото предписание се състои в това, че индивидът за системата е плебей. Още повече политическият пандизчия. На него постоянно и за всичко би трябвало да се отхвърля. И в случай че стачкува, по-добре наложително да го храним, в сравнение с да изпълняваме законовите условия. 

Така още един път разбирам: не стачкувам единствено за себе си, само че и за стотиците хилязи такива безправни. Само дето те още нямат Инстаграм, с цел да напишат там. Ето.

Главата ми е доста замаяна, само че към този момент ходя, тъй като усещам вашата поддръжка. Благодаря! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР