Намиращият се на дъното в efbet Лига Царско село започна

...
Намиращият се на дъното в efbet Лига Царско село започна
Коментари Харесай

Царско село започна с 22-ма играчи, привлече двама ветерани

Намиращият се на дъното в efbet Лига Царско село стартира подготовка за пролетния сезон, като новият ментор Владислав Вутов изведе 22 футболисти. Петима вратари се включиха в първата подготовка, като сред тях бе и титулярът през есента Янко Георгиев. Той обаче единствено поддържа форма с " царете ", до момента в който реши с кой тим да подпише.
По-известните имена измежду новите са Николай Николаев, който идва чартърен от Локомотив Пловдив, Андрей Йорданов от ЦСКА 1948, Филип Ангелов и Даниел Васев от Марек, Лъчезар Георгиев от Левски Лом. Останалите са юноши от школата на клуба.
Владислав Вутов, който водеше тренировката, към момента не може да се смята за сигурен нов ментор на Царско село, защото още не е подписал контракт с клуба.
Отборът на Царско село изненадващо се укрепи с двама опитни играчи - досегашният капитан на Арда Пламен Крумов и някогашният национал Венцислав Христов.
36-годишният Крумов изигра 10 мача за отбора от Кърджали от началото на сезона, само че се раздели с Арда след края на есенния дял. 33-годишният нападател Венцислав Христов игра през есента във втородивизионния Созопол.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР