Намиращата се на 4-о място в тенис-ранглистата при жените Наоми

...
Намиращата се на 4-о място в тенис-ранглистата при жените Наоми
Коментари Харесай

Осака би шута на треньора си след фиаското на US Open

Намиращата се на 4-о място в тенис-ранглистата при дамите Наоми Осака (Япония) се раздели с треньора си Джерамейн Дженкинс поради ранното отпадане от тазгодишното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати.

Осака завоюва шампионата от Големия шлем през 2018 година и би трябвало да пази купата си преди седмици, само че представянето й беше извънредно разочароващо. 21-годишната японка, която предходната година победи Серина Уилямс на финала, в този момент отпадна в 4-ия кръг. С този резултат тя загуби и лидерската си позиция в ранглистата на УТА и се срина на 4-о място, като по-късно разгласи, че тъкмо " в този момент е пристигнало времето за промени ".

В " Туитър " -поста си тя прибавя, че представянето й е било същински потрес и за самата нея. Дженкинс стартира да работи като неин треньор през февруари, напълно ненадейно сменяйки германеца Саша Байн поради " непримирими разлики ". Странното беше, че две седмици по-рано при немския си треньор тя завоюва Откритото състезание на Австралия по тенис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР