Намирането на паркомясто в големите градове често е трудна задача,

...
Намирането на паркомясто в големите градове често е трудна задача,
Коментари Харесай

Търновец с пример: Как да не се паркира СНИМКА

Намирането на паркомясто в огромните градове постоянно е сложна задача, а някои водачи вземат решение да бъдат по-креативни при решаването на казуса. За страдание от време на време това води и до спънки за останалите участници в придвижването, измежду които най-засегнати са хората с инвалидни колички и майките с детски.

Поредният случай е от Велико Търново, където паркиране възмути локален гражданин. " Как не би трябвало да се паркира ", заключава Генади Д., който споделя фотография, на която си вижда кола, заела ширината на цялостен тротоар.

Синият автомобил е паркиран пред гараж, а прекосяването по тротоара е очевидно затруднено. Ситуацията добавя майка с количка, която е принудена да заобиколи през пътното платно, с цел да продължи по пътя си.

" От ЦБА до " Буйнозов " (ул. „ Димитър Буйнозов “ ) съвсем не сме ходили по тротоара с количката. Навсякъде се паркира безусловно безсистемно, като че ли не знаят Правилника, с композиция от възприятие за безотговорност. Промяната би трябвало да стартира от обществото, а то като че ли се утежнява всеки минал ден ", споделя създателят на обявата - Генади Д.

Ситуцията не оставя търновци равнодушни. Много от тях осъждат въпросното паркиране, а други заключават, че това доказателство за проблем с броя на наличните паркоместа. Други жители настояват, че пред гаражите в региона е процедура да се паркира по сходен метод.

Не липсват и жители, разказващи, че постоянно по въпросната улица коли се оставят по този метод. Вижте някои от мненията на търновци:
" Той си е против гаража - значи в близост му е дворно място ", установи с доза подигравка Радо П.

  " Накрая пешеходците отговорни, че не могат да летят или да се телепортират ", написа Албена К.
  " По тая улица и от ляво и отдясно е цялостна безредица ", прибавя Емилиян П.
  " Пред всички гаражи там по този начин се стопира ", установи Йорданка И.  " Гаражите са доста скъпи, нервите на хората са доста евтини- това е мотото ", написа Валентин В. 

 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР