Намигване и към дамската аудитория на OFFNews. След Каролине Возняцки

...
Намигване и към дамската аудитория на OFFNews. След Каролине Возняцки
Коментари Харесай

Футболна звезда се съблече за ESPN

Намигване и към дамската публика на OFFNews. След Каролине Возняцки още един фамозен състезател се съблече гол за известното списание наESPN. И той е мъж. Но и мощният пол може да научи доста.

Джулиън Едълман се радва на невероятна известност след последния Супербоул. Той хвана паса на Том Брейди за популярния поврат в продълженията, с който Ню Инглънд Пейтриътс тримуфира в Националната футболна лига на Съединени американски щати.

Здравото момче обаче разкри някои забавни секрети за тялото си. " Имам доста грозни крайници ", прям е Джулиън, " Станаха такива около тежките тренировки в НФЛ. Ноктите ми са изпочупени, покруса. Затова през лятото в никакъв случай не нося сандали. Трудни са за разказване ".

Здравенякът би сменил незабавно и ръцете си. " Чупил съм всеки един пръст. Затова са изкривени. Кокалчета ми са изхвръкнали около безкрайните удари и хващания на топката ", прям е Джулиън.

А контузиите му могат да запълнят цялостен учебник по травматология. " Чупил съм и двата крайници, също по този начин предмишницата на едната ръка, освен това на две места. Още в колежа ми оперираха рамото. Чупих и челюстта. Имам проблеми с лявото коляно, защото късах връзка. Опериран съм от херния. Наложи се интервенция и на адуктор ", изброява първенецът с " Патриотите ".

Още някой да си мисли, че елементарно се става футболна звезда? Но пък напъните си костват, даже единствено поради онази вечер, в която Джулиън, Том Брейди и компания направиха един от спортните обрати за историята.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР