Намаляват престъпленията в Монтанско по време на извънредното положение, съобщи

...
Намаляват престъпленията в Монтанско по време на извънредното положение, съобщи
Коментари Харесай

В Монтанско отчетоха спад на престъпността по време на извънредното положение

Намаляват закононарушенията в Монтанско по време на изключителното състояние, заяви основен контрольор Бисер Йончев, шеф на РПУ Монтана.
"Криминогенната конюнктура е спокойна. Хубавото особено за Районно ръководство Монтана, е че за него също важи това понижение на записаните закононарушения. Имаме няколко по-сериозни случая от началото на годината, като осъществено ликвидиране, на територията на община Бойчиновци, осъществени грабежи. Но там успяхме в границите на до 24 часа да разкрием причинителите и да ги предадем за съд, тъй че съгласно мен сме си свършили работата. Като цяло, макар че сме ангажирани в огромен % със задания, характерни за нашата работа, само че поради изискванията, ги изпълняваме ", сподели той.
Оперативната конюнктура е по-спокойна, в съпоставяне със същия интервал на предходната година, съобщи Бисер Йончев.
"Като цяло, можем да се похвалим, че оперативната конюнктура е спокойна и по-спокойна, в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Дано по този начин да продължи и за в бъдеще, само че продължаваме да работим и по тия задания, освен със дилемите свързани с COVID-19 ", сподели той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР