Намаляващата луна се оказва провокатор на куп противоречиви чувства. При

...
Намаляващата луна се оказва провокатор на куп противоречиви чувства. При
Коментари Харесай

Тези зодии са най-засегнати от намаляващата Луна

Намаляващата луна се оказва подбудител на куп спорни усеща. При някои хора те се показват като нервни сривове, а други просто се усещат по-стресирани. Два знака от зодиака всеки месец са мощно повлияни от намаляващата луна.
Рак
 Американци и британци дружно ще изследват Луната Американци и британци дружно ще изследват Луната
Британската галактическа организация и американската НАСА подписаха " Споразуменията за Артемида ", в които се показват насоките за проучване...
При Рака " лунните премеждия " могат да бъдат съпоставени с Апокалипсис. Представителите на този знак безусловно не са на себе си при намаляваща луна. Докато са обзети от неоснователен смях, те внезапно стават напрегнати и стартират да търсят " жертва ", върху която да излеят гнева си. Ако в подобен миг се окажете покрай Рак, бягайте, преди да е станало прекомерно късно.
Представителите на този знак могат да изпаднат в ужасна меланхолия при намаляваща луна. Те избират сами да изживеят това, което се случва в мозъка им в този миг. Поведението им е просто непредсказуемо и по-добре да сте надалеч от тях, до момента в който Луната не влезе в последваща фаза.

Риби
 Ново изследване разкрива загадка за възрастта на Луната Ново изследване разкрива загадка за възрастта на Луната
Смята се, че Луната се е образувала, когато обект с размер на Марс е блъснал младата Земя преди милиарди години. Точният механизъм и вре...
Намаляващата луна отключва скритите качества на Рибите. Този проникновен знак се трансформира в същински вещател. Но не се опитвайте да се възползвате от тази негова дарба. В миг на незаинтересованост Рибите не понасят близките и не желаят да поддържат връзка с никой.
Хората от този знак постоянно попадат във властта на илюзиите. Намаляващата луна може да ги накара да изпаднат и в друга прекаленост - да станат прекомерно радостни. В случая приповдигнатото им въодушевление граничи с нервност и те не са приятна компания за близките.
Астролозите поучават при намаляваща луна, Рак и Риби да не се събират в една компания, тъй като тази композиция не предвещава нищо положително.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР