Намаляваща Луна в знак Телец до 00:10ч на 30 юни.

...
Намаляваща Луна в знак Телец до 00:10ч на 30 юни.
Коментари Харесай

Днес е вълшебен ден

Намаляваща Луна в символ Телец до 00:10ч на 30 юни.

Периодът на Луната в Телец може да се дефинира като времето, когато се усеща притокът на жизнеспособност, когато се демонстрира естествената устойчивост, здравомислие, нерешителност, неизменност и самообладание.

Луната в символ Телец носи на хората успокоение, възприятие за надеждност, резистентност и непоклатимост. Силни прояви на яд и неодобрение на практика са невъзможни с изключение на в редки случаи. Луната усилва самоконтрола. Ще спомогне за довеждане докрай на към този момент почналите каузи, само че ще попречи на използването на нови хрумвания.

Луната въобще работи по друг метод на всеки. Някои хора усещат прилив на сила по време на прекосяването и знака Телец, работата им е по-продуктивна. Мнозина се усещат прочувствено удобно, получавайки от нощното величие жизненост. Това време не е удобно за прояви на благотворителност.

Уязвими са региона на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Възможни са също болести на назофаринкса, ларинкса и нервната система.

Доминиращ 25 лунен ден от 02:51ч на 28 юни до 03:20ч на 29 юни

Символи на деня са раковината, костенурката, два съда с жива и мъртва вода. Денят е въздържан, наблюдателен, интервал на самотност, централизация. Можете да извършите лечебно недояждане, да работите за възстановяване на духовността. На този ден всички хора би трябвало да бъдат очистени от шлаките, духовни и физически, да слушат вътрешния си глас; бързината е противопоказна.

Този ден е магически ден, сходно на 22-тия лунен ден. В човек се задейства сидхи (суперсилата). Това е денят, в който идва мъдростта и когато всеки може до някаква степен да стане оракул. Ако работите с силите на деня, тогава 25-ия лунен ден ще ви даде опция да получите тази мъдрост. Но с цел да се избегне вредата от това, човек би трябвало да е чист. Първата процедура в този ден е разчистване. Постът (лечебното гладуване) също по този начин спомага за духовното ликвидиране.

На този ден е належащо да се отървете от разнообразни шлаки: физически, астрални, умствени. Полезно е да се почисти тялото. Необходимо е да се отървете от отрицателните страсти посредством дихателни извършения. Умственото пречистване посредством молебствия също е потребно.

Всеки човек има собствен интуиция. Това е нашият ангел-пазител, който ни приказва.
На 25-ия лунен ден би трябвало да слушате вътрешния си глас и да сте изключително деликатни към получаваната информация.

Първата половина на деня е неподходяща, като част от отрицателните трендове на предходния ден не престават. Летаргията и обострянето на хроничните болести са вероятни по това време като демонстрация на предходните енергийни разноски. Следователно, през първата половина е най-добре да се ангажирате с самостоятелни действия и подсилване на здравето. Втората половина е по-благоприятна и ви разрешава да постигнете задачите си.

Не би трябвало да се бърза. По-добре е да не приемате никакви медикаменти. Ушите би трябвало да се пазят, да не се пробиват. В 25-тия лунен ден могат да се включат свръхестествени качества: телепатия, ясновидство, ясночуване, само че не би трябвало да ги стимулирате. Ако не сте се занимавали с изчистване на организма, преди не сте работили умишлено, тогава е нужно да бъдете внимателни и да не вършиме това, което не знаете и не сте го правили. Спонтанното включване на тези сили може да приключи със сълзи. Неправилното им потребление може да докара до болести на ушите. Дори пъпка на ухото също е знак.

Сексът е належащо да бъде муден. Позите да се сортират без да провокират напрежение за двамата сътрудници. Много е потребно да се занимавате със секс във вода, да вземем за пример в езеро, във ваната или под душа. Ако имате проблеми с пикочо-половата система, избягвайте да го вършиме, защото може да възникне обостряне.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята задача.

10 безоблачен ден - Не се приемайте прекомерно съществено живота в днешния ден. Контактите да се сведат до най-малко. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Подходящо време за усамотение, самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР