Намаляване наполовина на заплатите на играчите обмислят клубовете от английската

...
Намаляване наполовина на заплатите на играчите обмислят клубовете от английската
Коментари Харесай

Клубовете от Премиър лийг обмислят 50-процентно намаление на заплатите

Намаляване на половина на заплатите на играчите обмислят клубовете от британската Премиър лийг поради пандемията от ковид, осведоми The Telegraph.
 Звездите на Левски се отхвърлят от голяма сума в интерес на клуба Подобно решение не може да бъде взето еднолично и по тази причина ще се наложат договаряния с профсъюза на играчите, с цел да бъдат уверени. В момента футболът на Острова е спрян и не генерира доходи.
" За нас е значимо играчите да осъзнаят за какво се постанова това. Трябва да бъдем един до друг в тази обстановка ", споделя началник на клуб пред изданието.
 Борбата на спорта с Covid-19 (новините онлайн към 23:00) Въпросът за намаляването на заплатите ще бъде обсъждан най-вероятно на 3 април, когато е планувана идната видеоконферетна връзка сред клубовете от Премиър лийг. Датата 3 април не е определена инцидентно, защото на 4-и изтича в началото наложената пауза в шампионата, като новото отсрочване е до май.
 Кирил Домусчиев: Вече съм здрав! По последни данни броят на инфектираните с ковид по света е над 404 020. Смъртните случаи са минимум 18 259. Страните, в които бяха регистрирани най-вече смъртни случаи през последните 24 часа, са Италия със 743 нови смъртни случая, Испания с 514 и Франция с 240.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР