Намаляване на тавана на цените на петрола, борба със заобикалянето

...
Намаляване на тавана на цените на петрола, борба със заобикалянето
Коментари Харесай

ЕС санкционира още 120 лица и фирми от Русия

Намаляване на тавана на цените на петрола, битка със заобикалянето на глобите, нови забрани за импорт и експорт и санкциониране на още над 120 лица и сдружения.

Това се съдържа в предлагането за 12-и пакет наказания против Русия.

То е изпратено до страните членки (Съвета) на Европейски Съюз от Европейската комисия и висшия представител на Съюза за външната политика Жозеп Борел.

Предложението е направено според решението на Европейския съвет от октомври за в допълнение понижаване на способността на Русия да продължава експанзията си против Украйна.

Подлежащите на наказания лица и сдружения са от военния и отбранителния бранш на Русия, както и от сферата на осведомителните технологии. Предложени за включване в листата са и хора, организирали избори в окупираните от Русия украински територии, участващи в превъзпитанието на украински деца и разпространяващи дезинформация и агитация в поддръжка на експанзията.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР