Намалява броят на поставените под карантина паралелки в училищата на

...
Намалява броят на поставените под карантина паралелки в училищата на
Коментари Харесай

Намалява броят на поставените под карантина паралелки в област Благоевград

Намалява броят на поставените под карантина паралелки в учебните заведения на територията на област Благоевград, сподели за Българска телеграфна агенция началникът на Регионалното ръководство на образованието Ивайло Златанов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29918
Днес паралелките под карантина са с към 90 по-малко по отношение на броя им в края на предходната седмица, когато под карантина са били близо 200 паралелки. Поставените под карантина възпитаници в региона са под 8 % от общия брой, а наклонността и тук е към понижаване на карантинираните, уточни Златанов.

До момента никое учебно заведение не е заявило неспособност да се реализира образователен развой заради подложен под карантина педагогичен личен състав, разяснява началникът на РУО.

Директорите на учебните заведения регистрират, че ситуацията е сложна, само че на този стадий провеждането на часовете не е възпрепятствано, заключи Златанов. Само едно учебно заведение на територията на региона е минало на ротационен принцип - Националната филантропична гимназия " Св. Св. Кирил и Методий " в Благоевград, уточни Ивайло Златанов.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29918  Заети са всичките интензивни Коронавирус кревати в силистренската болница Заети са всичките интензивни Коронавирус кревати в силистренската болница  Каратинирани са 34 паралелки в Пернишко Каратинирани са 34 паралелки в Пернишко  Проф. Ангелов: Новият Коронавирус проект няма да сработи, той е незаконен Проф. Ангелов: Новият Коронавирус проект няма да сработи, той е противозаконен
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР