Наложиха наказание забележка на народния представител , известен като Ицо

...
Наложиха наказание забележка на народния представител , известен като Ицо
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с наказание за показването на среден пръст в пленарната зала

Наложиха наказване " забележка " на народния представител, прочут като Ицо Хазарта, поради непристоен жест в пленарната зала. Това се случи, откакто от парламентарната естрада сподели, че народен представител от  " Продължаваме Промяната "  е посочил " извънредно непристоен жест " към народните представители. " Това е снимано, господин ръководител. Ще ви дава снимков материал ", сподели тя.

По-късно Мирослав Иванов, който е на председателското място, съобщи, че Никола Минчев е изгледал видеозаписа и го е уведомил, че фактически Петров е направил " действие, което предстои на наказване ".

" Поведението, което вие претендирате, че е осъществено, явно се удостоверява от видеозаписите и това изисква да бъде наложено наказване " забележка ", а не " неодобрение ", както бе поискано от госпожа Атанасова. Така че господин Петров, натрапвам Ви наказване " забележка ", сподели Иванов.

" Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв метод оскърбени. Сравнително рядко взимам думата тук, тъй като считам, че времето на българския парламент е скъпо. Що се отнася до хората, към които съм посочил този жест - мисля че, това е най-малкото, което може да бъде показано ", сподели след наложеното наказване Ицо Хазарта.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР