Наложената в ЕС забрана за влизане на автомобили с руска

...
Наложената в ЕС забрана за влизане на автомобили с руска
Коментари Харесай

Лавров: Чист нацизъм е забраната на коли с руска регистрация

Наложената в Европейски Съюз възбрана за влизане на коли с съветска регистрация е демонстрация на чист нацизъм. Това разгласи руският външен министър Сергей Лавров на 20-ата годишна среща на Международния спорен клуб " Валдай ".

" Бях учуден от бързината, с която на процедура всички тези европейци се отърсиха от външното благовъзпитание, което си придаваха през последните години, запазвайки у себе си някакви останки освен от дипломация, само че и от базисна нравственос. Всъщност това е демонстрация на нещо, което нормално се назовава нацизъм. Това се ползва единствено във връзка с руснаците, сходно на доста други неща, които се вършат против руснаците. Те споделят: " Не единствено Путин е отговорен, всички руснаци са отговорни, тъй като са го избрали ". Ето ви, чист нацизъм ", добави той.

Lavrov called the ban on cars with Russian license plates entering EU Nazism.

Russian authorities seem not to know any other ideologies or insults.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

През септември Латвия, Литва, Естония и Полша станаха първите страни, приложили възбраната на Европейския съюз за влизане на всички регистрирани в Русия леки коли.

България стартира да ползва ограничаващата мярка от 2 октомври. 

От през днешния ден и Норвегия се включва в възбраната.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР