Наличието на антиоксиданти, пектин или омега-3 мастни киселини в основният

...
Наличието на антиоксиданти, пектин или омега-3 мастни киселини в основният
Коментари Харесай

Това са най-полезните храни за черния дроб

Наличието на антиоксиданти, пектин или омега-3 мастни киселини в главният аршин за храните, които предлагат за здравето на черния дроб, твърди изданието „ Доктор Питър”.

Черният дроб е виновен за прочистването на организма от ненужни, евентуално токсични съставни елементи, както и за производството на холестерол и жлъчка, с които тялото разгражда и усвоява мазнините. Черният дроб има способността да регенерира тъканите, което обаче може да навреди, в случай че човек има неприятни привички.

Що се отнася до храненето, което може да има позитивен резултат върху здравето на тялото, лекарите поучава да се ядат зеленчуци, които съдържат антиоксиданти, храни с пектин, които имат детоксикиращ резултат, храни с високо наличие на фибри, които оказват помощ за елиминирането на нездравословните субстанции от тялото, и растителни масла, които дават холеретичен резултат.

По-рано специалисти от американската Клиника Майо показаха метода, който ви разрешава да определите дали човек има проблеми с черния дроб, осведоми Дарик. Според тях това може да стане, като се обърне внимание на цвета на дланите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР