Нали знаете какво ще стане отново? Ами те депутатите са

...
Нали знаете какво ще стане отново? Ами те депутатите са
Коментари Харесай

Нинова: Докато се карате и си мерите… Парламентарната република си отива


„ Нали знаете какво ще стане още веднъж? Ами те депутатите са виновни… Ами те партиите не стават… “, предвижда Нинова по какъв начин ще работят Радев и служебният кабинет

„ Депутатите по закон нямаме право да внасяме бюджет – не можем и да желаеме. Няма болшинство, може и да отиваме на избори и има риск всички отново да се хвърлят в популизъм. Но служебното държавно управление в този момент – до момента в който се карате и си мерите… приема бюджет “.

Това съобщи от трибуната на Народно събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя акцентира, че бюджетът на служебния кабинет още през днешния ден ще бъде импортиран в Народното събрание.

„ Защо? Ами изхарчиха парите на страната и не могат да продължат след юни без бюджет. Сега в Министерски съвет се гласоподава един бюджет, който за първи път – съгласно моите мемоари, не се утвърждава от никого в страната. Тук няма нито една партия, която да гласоподава „ за “ този бюджет. А ние би трябвало да го одобрим. И все пак, напук, служебният кабинет го приема и го внася “, разяснява тя.

„ И нали знаете какво ще стане още веднъж? Ами те депутатите са виновни… Ами те партиите не стават… Ами то парламентарната република си отива бе, хора! И вие се карате и се обиждате като каруцари на улицата. Разбирате ли какъв брой е съществено ситуацията в страната? “, попита Корнелия Нинова.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР