Накрая учат другите на политика, след като са най-потърпевши като

...
Накрая учат другите на политика, след като са най-потърпевши като
Коментари Харесай

Илиян Василев: ПП-ДБ да се готвят за избори, ГЕРБ издевателстват

Накрая учат другите на политика, откакто са най-потърпевши като въздействие след " договарянията ". Мобилизирайте хората, извадете новите послания, и възстановете връзката с Неправителствени организации и гражданското общество, обясняте за какво с ГЕРБ и Движение за права и свободи промените са функционалността единствено на публичен напън и електорална тежест. Не зная кой тъкмо им сподели, че договарянията на скрито с ГЕРБ ще родят резултат, след ББ и Директива за птиците управляват и сега разказа в обществото през в медиите и са от дълго време активизират войските си в предизборна борба.

 

А на Неправителствени организации и гражданското общество - не чакайте всички отговори от ППДБ, групите за напън са значими и то по-конкретни тематики. Единственият метод ГЕРБ и Движение за права и свободи да създадат промени е да бъдат принудени посредством публичен напън, непрекъснат, систематичен, нарастващ.

 

И да подчерая ДЕБЕЛО - на хората им омръзна да разпореждат очаквания на политици за по-европейска и обективна България и те да не съумяват да ги осъществят. Електоратът на ППДБ не е обезпечен, както е електоратът на ГЕРБ - единственото, което ги свърза са полезности и надмогване на търсенето на персоналното в интерес на груповото, националното благополучие и сигурност. За това малко примирение и самооценка няма да навреди и най-много никой политик не по-голям от броя на гласоподавателите зад него.

 

Илиян Василев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР