Наказания в парламента след напрежение между депутати на Възраждане“ и

...
Наказания в парламента след напрежение между депутати на Възраждане“ и
Коментари Харесай

Депутати се обиждат с нецензурни епитети в пленарната зала в присъствието на деца

Наказания в Народното събрание след напрежение сред депутати на „ Възраждане “ и „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ . Заради замяна на реплики, ръководителят на Народното събрание Росен Желязков наложи забележка на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и на депутата Манол Пейков от ПП-ДБ .

От " Демократична България " обърнаха внимание на Костадинов, че не желаят да бъдат наричани " Доносническа България " - термин, който необятно се употребява от представители на " Възраждане " в общественото пространство.

" Езикът ви е недопустим в общественото пространство и вие разчитате на това, че ние се стремим  да се държим цивилизовано и възпитано към вас. Но ние също имаме богато въображение и постоянно мога да ви назова Коцето Късо...*ов . Искам да кажа - човек, който написа с къси букви ", съобщи Манол Пейков, отправяйки нецензурна засегнатост към Костадин Костадинов.

И го предизвести: " Запомнете, че всеки идващ път, в който в наличието на президента употребявате такива думи за нас, ние ще намерим метод да употребяваме същите против вас. "

" Направете нужното да изхвърлите тази наслойка от Народното събрание ", обърна се водачът на " Възраждане " към ръководителя на Народно събрание. " Защото другояче ние ще изхвърлим утайката. И няма изобщо да се колебаем идващия път. "

Костадин Костадинов обърна внимание, че обидата към него е прозвучала в наличието на огромна група деца, които са следили пленарното съвещание от балкона на залата.

" Моля да не се разрешава простащината на " Доносническа България " да дефинира метода, по който звучи в обществото Народното събрание. Имаше балкон с деца тук, които слушаха простащини от един тъпанар . От един характерен клеветник. И всичко това не носи нищо потребно за нашата страна ", разгласи Костадинов от парламентарната естрада.

След това бе оповестена 10 минути отмора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР