Наказанието на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от

...
Наказанието на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Наказанието на Корнелия Нинова е адекватно

Наказанието на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила беше съответно. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание зам.-председателят на ПГ "Обединени патриоти " Искрен Веселинов в коментар на отстраняването от пленарния ден на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според Веселинов Нинова е нарушила правилника на Народното събрание. По думите му наказването не е било поради декларация, а поради неприемлив език по отношение на депутатите от ГЕРБ. Според него тя е обидила депутатите като е декларирала, че са унижавани от премиера.

"Внушението беше, че са някакви послушковци, които са под равнището й. Това беше един назидателен звук, който не за първи път се случва на госпожа Нинова. В случая беше ориентиран към сътрудниците от ГЕРБ. Бил е насочван и към нас. И съгласно мен някъде трябваше да се постави точка ", разяснява Веселинов.

Веселинов счита, че в Народното събрание би трябвало да се организира спор за профанизирането на езика от трибуната на Народното събрание. Не съчувствува на госпожа Нинова, че се е поддала на този език, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР