Наказание за маскиран нападател в дома на женаВалентин Слона получи

...
Наказание за маскиран нападател в дома на женаВалентин Слона получи
Коментари Харесай

Комарджия залага плячка от грабеж

Наказание за маскиран нападател в дома на жена
Валентин Слона получи присъда от 10 години и половина затвор

Съучастникът му върнал парите

Десет години и половина затвор наложи Кюстендилският областен съд на комарджия, ограбил жена, с цел да залага плячката си в игрални зали.

37-годишният Валентин З., по прякор Слона от град Рила имал дебело крими досие и присъди за разнообразни закононарушения. За последно бил хващан в Сандански за трафик на хора. Всичко каквото имал, го проиграл на хазарт в казина в Благоевград. В началото на 2019 година наел 24-годишния Николай С. от петричкото село Тополница за водач и двамата почнали да обикалят с “Ауди” из Югозападна България да търсят кого да оберат. Така набелязали 64-годишната Мая Ч. от град Рила, която живеела сама, работела и получавала добра заплата като технолог в дружество в Кочериново. На 11 март 2019 година двамата си поставили черни плетени шапки с дупки за очите, качили се със стълба на покрива на къщата на Мая Ч. и през тавана нахлули вътре. Нападнали дамата и є взели 350 лева и златни бижута. Плячката им надхвърляла 4300 лева

Само след 3 дни двамата бандити били хванати. Николай бил с чисто досие, върнал всички пари на потърпевшата и се разминал с лека присъда. Делото траяло против Слона, който също признал виновността си и се съгласил да подписа съглашение, по силата на което да лежи 10 години и 6 месеца зад решетките.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР